Valentýnské menu

Dovolujeme si Vás pozvat na valentýnské menu, které jsme připravili na 14. 2. Protože nabídka je limitována kapacitou restaurace, doporučujeme vám rezervaci na telefonním čísle: 602 165 527.
Cena za kompletní menu je 399 Kč

 

Svatomartinské menu

Dovolujeme si Vás pozvat na Svatomartinské menu, které jsme připravili od 7. 11. do 11. 11. 2015
Cena za kompletní menu je 389 Kč

 

Valentýnské menu

Dovolujeme si Vás pozvat na valentýnské menu, které jsme připravili od 13. 2. do 14. 2. Protože nabídka je limitována kapacitou restaurace, doporučujeme vám rezervaci na telefonním čísle: 602 165 527.
Cena za kompletní menu je 449 Kč

 

Zvěřinové hody

Dovolujeme si Vás pozvat na zvěřinové hody, s šéfkuchařem Daliborem Navrátilem. Protože nabídka je limitována kapacitou restaurace, doporučujeme vám rezervaci na telefonním čísle: 602 165 527.
Cena za kompletní menu je 790 Kč

 

Svatomartinské menu

Dovolujeme si Vás pozvat na Svatomartinské menu, které jsme připravili od 11. 11. do 15. 11. (v pátek 14. 11. pouze do 16.00 hod.)
Cena za kompletní menu je 369 Kč

 

Akce zrušena

Nabídka steak zdarma je dočasně zrušena.
O případném obnovení akce
budeme včas informovat.
Děkujeme.
Akce dočasně zrušena

 

18. - 19. 4. 2014:

Dovolujeme si Vás pozvat na akci Kytara napříč žánry, kterou jsme pro vás připravili ve spolupráci se ZUŠ Žatec dne 6. 6. od 19.00 hod.
Vstup je ZDARMA

 

18. - 19. 4. 2014:

Dovolujeme si Vás pozvat na velikonoční menu, které jsme pro vás připravili 18. 4. až 19. 4. od 11.00 do 22.00 hod. Doporučujeme vám rezervaci na telefonním čísle: 602 165 527.
Kompletní menu pro jednu osobu 399 Kč.

 

25. 4. 2014:

Dovolujeme si Vás pozvat na Grill party v indočínském stylu s šéfkuchařem Daliborem Navrátilem. Protože nabídka je limitována kapacitou restaurace, doporučujeme vám rezervaci na telefonním čísle: 602 165 527.
Kompletní menu pro jednu osobu 690 Kč.

 

26. - 27. 2. 2014:

Dovolujeme si Vás pozvat na tradiční českou a regionální kuchyni v moderním podání připravenou šéfkuchařem Daliborem Navrátilem. Protože nabídka je limitována kapacitou restaurace, doporučujeme vám rezervaci na telefonním čísle: 602 165 527.
Kompletní menu pro jednu osobu 690 Kč.

 

14. - 15. 2. 2014:

Nejen pro všechny zamilované jsme připravili skvělé Valentýnské menu o třech chodech. Protože nabídka je limitována kapacitou restaurace, doporučujeme vám rezervaci na telefonním čísle: 602 165 527.
Kompletní menu pro jednu osobu 299 Kč.

 

08. - 11. 11. 2013:

Dovolujeme si Vás pozvat na tradiční SVATOMARTINSKÉ MENU. Nabídka je limitována kapacitou restaurace, doporučujeme vám rezervaci na telefonním čísle: 602 165 527.
Cena za kompletní menu 299 Kč.

 

10. - 11. 4. 2013:

Dovolujeme si Vás pozvat na gastronomický večer se šéfkuchařem Daliborem Navrátilem. Protože nabídka je limitována kapacitou restaurace, doporučujeme vám rezervaci na telefonním čísle: 602 165 527.
Cena za kompletní menu 690 Kč.

 

14. - 16. 2. 2013:

Nejen pro všechny zamilované jsme připravili skvělé Valentýnské menu o třech chodech. Protože nabídka je limitována kapacitou restaurace, doporučujeme vám rezervaci na telefonním čísle: 602 165 527.
Kompletní menu pro dvě osoby 690 Kč.

 

10. a 11. 11. 2012:

Připravili jsme pro vás poctivé vepřové hody za pomoci pozvaného mistra řezníka, na kterých budete moci ochutnat speciality pravé české zabijačky. Doporučujeme rezervaci na telefonním čísle: 602 165 527.
Cena za osobu na den 340 Kč.
Zvýhodněná cena za oba dny 550 Kč.

 

28. a 29. 9. 2012 od 19.00 hod.:

Srdečně vás zveme na degustační večery mořských specialit. Menu mořských plodů a ryb pro vás připravil šéfkuchař Kristián Kendra. Kompletní nabídku menu si můžete prohlédnout po kliknutí na banner vpravo. Nutná rezervace na telefonním čísle: 603 832 726.
Cena za kompletní menu 590 Kč.
 

11. a 12. 4. 2012 od 19.00 hod.:

Pozvali jsme šéfkuchaře Dalibora Navrátila, aby pro vás připravil pravý gastronomický zážitek ve francouzském stylu. Velkým lákadlem je i to, že je nositelem francouzského rytířského řádu za přínos pro gastronomii Chaine des Rotisseurs. Nutná rezervace na tel: 603 832 726.
Cena za kompletní menu 650 Kč.
 

6. - 9. 4. 2012:

Zveme vás na velikonoční menu, které jsme pro vás připravili 6. 4. až 9. 4. od 11.00 do 22.00 hod. V případě zájmu doporučujeme rezervaci na tel.: 602 165 527, tato nabídka je limitována.

Cena za kompletní menu 349 Kč.
 

14. nebo 15. 3. 2012:

Rádi bychom vás pozvali na řízenou degustaci vín 14. nebo 15. března od 19:00 s vinařem ing. Lukášem Hradilem z Čejkovic.
Cena / os. 200,- Kč.
Rezervace na: 603 832 726.
 

14. 2. 2012:

Připravili jsme pro vás valentýnské menu pro dva za 590 Kč.
Využijte možnost rezervace na: 603 832 726.
 

30. 1. - 3. 2. 2012:

Řecký týden! Přijďte ochutnat řecké speciality každý den na oběd. Menu celého týdne vám sestavil náš kuchař, který má kořeny v Řecku.

 

 


© 2011 okko design www.okkodesign.ic.cz

,